maanantai 13. kesäkuuta 2011

Töitä, töitä ja hiukan muuta.

Nyt on kolmesta vuorosta yhdeksästä selvitty töissä ja vielä olisi kuusi jäljellä. Lauantaihin saakka siis kaikkina päivinä on aamuvuorot tällä viikolla, ihan hyvä vain jotta saan ensi kuussa olevaan Tallinnan risteilyyn kerättyä rahaa. Kaverin kanssa siis lähdetään päiväristeilylle, jotta pääsen vauvanvaatteita ja tuparijuomat hakemaan sieltä. Viikonlopun yövuorot oli aika murhaa ainakin jaloille ja selälle, mutta onneksi sunnuntaina sain nukkua univelkoja hiukan pois. Tänään oli sitten kahvilavuorossa ihan ybertylsää kun ei asiakkaat vielä kahvilan olemassaolosta tiedä ja eivät osaa vielä sielä asioida... Huomenna sitten edessä joko lounas- tai kahvilavuoro, ravintolapäälikkö kertoo huomenna kumpi vuoro.

Tänään tunsin muuten ensimäistä kertaa vauvan liikkeet ihan 100% varmasti. Viikkoja siis kasassa 15+1, eli muutama viikko vähemmän kuin Eemiliä odottaessa ja Eemilkin on pikku hiljaa alkanut kävelemään pidempiä matkoja ja toivottavasti jättää kohta kokonaan konttauksen taakseen. Sanojakin on alkanut pikkumieheltä tulemaan aika kohtuullinen kasa. Tunnistettavia sanoja ovat tällä hetkellä ainakin: "Nano (jano), äiti, isi, ei, joo, namnam, nunnuu (nukkumaan)" Muitakin sanoja on, mutta ei niitä osaa listata kaikkia...

Alkaa pikkuhiljaa mahakin jo hiukan näkymään, pitää katsoa jos jossakin vaiheessa mahakuvaa kehtaisi julkaista. Sen verran pahasti olen turvonnut lähiaikoina, että sormustakin on välillä hankala saada pois sormesta. Mutta toisaalta, olen ylpeä jokaisesta sentistä ja kilosta, jotka vatsaan kertyvät raskauden aikana. Ne saa sitten pois raskauden jälkeen, mutta kyllä se hirvittää että vatsa kasvaa niin paljon nopeammin toisen raskauden aikana, kuin ensimäisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)