tiistai 14. kesäkuuta 2016

Testissä Naperonaksun ruisnaksut


Saimme Mammalandian kautta testattavaksi FinnSnacksin Naperonaksu ruisnaksuja ja innoissani odotinkin pakettia kotiin saapuvaksi sillä varsinkin Leeville on hyvä kantaa pientä naposteltavaa mukana pidemmillä reissuilla.
Kun paketti saapui, olin entistä enemmän innoissani sillä saimme maistettavaksi kolme erilaista makua: Mustikka, Naturel ja Omena. Naperonaksuhan on siis täysin kotimainen, 100% rukiista valmistettu naksu ja näin ollen naksut sopivat erinomaisesti kuudesta kuukaudesta vanhemmille lapsille. Onhan olemassa myös maissinaksut vaihtoehtona pienille lapsille, mutta itse en näitä pahemmin ole tahtonut ostaa niiden sottaavuuden vuoksi ja pakko kyllä myöntää, että hieman jännitin sitä, kuinka nämä naksut tahmaisivat ja jäisivät lasten hiuksiin kiinni...

Naturel maussa on käytetty tosiaan pelkkää suomalaista täysjyväruisjauhoa ja mustikka, sekä omena mauissa maun tuo ihan vain mustikka, sekä omena. Mitään lisättyä ei siis näihin ole käytetty. Teinkin Eemilille pienen sokkotestin naksujen mausta ja poika tunnisti todella hyvin mustikan, sekä omenan maun, mutta Naturelin kohdalla poika jäi hieman epäröimään että mikäs se maku nyt onkaan. En kyllä toisaalta yhtään ihmettele, ettei poika tunnistanu pelkään rukiin makua, mutta hyvin pelkistetty makukin upposi.


Näiden naksujen ehdottomaksi plussaksi on sanottava myös se, ettei nämä ruisnaksut tahmaa! Olin jo ihan varautunut siihen, että saan lähes tulkoon saksia naksuja irti Leevin hiuksista, mutta ei, naksut pysyivät nätisti kasassa ja eivät liiskaantuneet pitkin asuntoa sekä Leevin vaatteita. Naksut myös tuntuivat maistuvan pojille melkeinpä liian hyvin sillä pojat olisivat hyvin mielellään napostelleet kaikki naksut yhdeltä istumalta ja näin ollen jouduinkin laittamaan loput naksut piiloon odottelemaan muita päiviä...

Oikeastaan ainoa niin sanottu harmituksen aihe näissä naksuissa on se, että pussit ovat mukaan napattavaksi hieman isoja. Toki kotona voi pakata naksuja pienempään rasiaan tai pussiin mukaan otettavaksi, mutta jos näitä ostaa suoraan kaupasta niin ainakin minun tapauksessani onnistun tekemään pussiin liian ison reiän ja näin ollen puolet naksuista löytyy jostain laukun pohjalta... Tässä vaiheessa voinkin siis ehkä todeta omaksi onnekseni sen, että meiltä löytyy neljä poikaa joista jokainen söi ruisnaksuja mielellään ja en siis usko että naksut turhan kauaa tulevat ikinä laukussa olemaan.

Lyhyesti sanottuna suosittelen Naperonaksuja ehdottomasti pikkulapsiperheisiin! Meilläkin nämä tulevat pysymään jatkossakin helppoina, sekä tervellisinä naposteltavina muunmuassa bussimatkoilla, sekä retkillä.

Mammalandian Facebook-sivut
Naperonaksun Facebook-sivut

Kyseessä on kaupallinen postaus, joka tarkoittaa että olen saanut postauksessa esitellyt tuotteet ilmaiseksi kokeiluun. Vaikka kirjoitus on kaupallinen, mielipiteet ovat täysin omiani.

2 kommenttia:

  1. Kaupallinen postaus on sellainen, josta bloggaaja saa rahallisen korvauksen. Tämä ei ole sellainen, vaan yhteistyöpostaus, jossa tuotteet ovat lehdistönäytteitä. Oli pakko korjata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta. Jostain luin jo noin vuosi - kaksi sitten, että myös tuotteita saadessa pitäisi kaupallisuus mainita. En sitten tiedä, ymmärsinkö jotain oikein, mutta muokkaan sanamuotoa jatkossa niin ei tule väärinkäsityksiä :)

      Poista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)