keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Hopeatoffee purkkaa!


Minä, hopeatoffeen suuri ystävä sain Chloettalta herkullisen ehdotuksen kun heidän suunniltaan kyseltiin mielinkiintoani testata uutta hopeatoffee purkkaa. Eikä muuten tarvinnut miettiä muutamaa sekunttia kauempaa, että tartunko ehdotukseen sillä hopeatoffee on mielettömän hyvää ja näin arvelin ettei siltä maistuva purkkakaan voisi missään nimessä ainakaan huonon makuista olla.

Sainkin paketin viime viikolla käsiini ja nyt ollaan koko perheen voimin maisteltu hopeatoffee purkkaa ja täytyy kyllä sanoa, että en ole tippaakaan pettynyt. Koko muukin perhe on ollut innoissaan uutuudesta.
Tämä uutuuspurkka maistuu ainakin omasta mielestäni juurikin hopeatoffeelle mille luonnollisesti pitääkin ja aina vain parempi, että tämä vaihtoehto on huomattavasti parempi hampaita ajatellen. Hopeatoffee sellaisenaan ei myöskään ole ihan lapsille sopivaa sillä ainakin meidän lapset ovat vielä sen verran pieniä että hopeatoffeeta on hankala saada pureskeltua.ja tämän purkan ansiosta lapsetkin voivat nauttia hopeatoffeen mausta.


Itse en myöskään pidä pahemmin ihan peruspurkista niinkuin esimerkiksi piparmintun makuisista sillä ne ovat omaan makuuni jopa liiankin raikkaan makuisia. Näin ollen hopeatoffee purkka on meidän talouteemme vieläkin tervetulleempi uutuus. Lisäksi jos hopeatoffee purkan pureskelun jälkeen sattuu vaikka juomaan kahvia (jota ainakin meidän taloudessa kuluu hyvin paljon), ei kahvi maistu pahalta. Tai paha ei ole oikea sana kuvaamaan makuelämystä, mutta siis niin, kahviakin kelpaa juoda tämän purkan jälkeen.

Suun terveyteen panostaminen ei siis voisi juurikaan helpompaa tai maukkaampaa olla. Jo kuudella Jenkki Hopeatoffee purukumilla saa varmistettua suun hyvinvoinnin kannalta riittävän päivittäisen ksylitoliannoksen (5 grammaa) ja tuon kuusi palaa pureskeleekin hyvin mielellään päivän aikana. Jopa pojat pyytelevät tätä purkkaa ruuan jälkeen, vaikkeivat normaalisti kovinkaan monesta purkkamausta pidä. Taitavat olla äitiinsä tulleita ja eivät erityisemmin välitä liian raikkaista mauista...

Oletko jo itse bongannut Jenkki Hopeatoffee purkkaa kaupoista? Meinaatko maistaa? Millainen purkka ylipäänsä on juuri sinun mieleesi?

Kyseessä on kaupallinen yhteistyö, eli tuote on saatu ilmaiseksi testiin. Mielipiteet tuotteesta ovat kumminkin omiani ja täysin aitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)