maanantai 2. toukokuuta 2016

Meidän vappu.


Aika tuntuu menevän ihan kamalaa vauhtia ja onkin hassu ajatella, että nyt on jo toukokuu. Meidän vappu meni todella leppoisissa merkeissä ja lasten ehdoilla mentiin vappunakin, eikä muuten edes tehnyt mieli lähteä itsekseni mihinkään vappuhulinoihin. Eipä sen puoleen, ei se olisi ollut mahdollistakaan sillä J oli koko vapun töissä, mutta tulipahan vietettyä hieman erilainen viikonloppu ennen kuin pojilla alkoi tänään päivähoito.

Lauantaina käytiin aamusta lähellä olevalla kirppiksellä pyörähtämässä koko poikalauman kanssa ja mukana oli pikkuveljeni naisystävä. Alunperin ei ollut edes tarkoitus mennä käymään kirppiksellä, mutta hyvä kun mentiin sillä löysin kahdelle pojista varakurahousut päiväkotia varten ja vieläpä suhteellisen edullisesti. Oltiin myös sovittu kaverini kanssa, että tavattaisiin kirppiksen bussipysäkillä josta hänkin liittyisi seuraamme.


Kirppiksellä käynnin jälkeen kävimme vielä kaupassa ostamassa puuttuvat vappueväät. Olimme nimittäin sopineet grillaavamme ja tarttuihan sieltä mukaan vappuhiusvärikin pojille.. J ei vain ihan innostunut ajatuksesta, mutta pesussahan se väri lähti pois. Päädyttiin Veetin kanssa kultaiseen väriin, eikä se edes näkynyt kunnolla hiuksissa.. Veetillä kumminkin oli hauskaa kun hiuksia värjättiin.

Grillaaminen sujui ihan hyvin kun pojat leikkivät samalla ja Leevi pääsi leikkimään kaverini suunnilleen saman ikäisen pojan kanssa. Ruoka maistui pojille erinomaisesti ja olin hieman yllättynyt kun sekä Veeti, että Niilo halusivat maistaa grillattuja pekoniherkkusieniä. Unikin maistui pojille illalla tavallista paremmin...

Kiva vappu oli kokonaisuudessaan ja yritetäänkin jo tässä vaiheessa järjestää osana juhlapäivistä jotain hieman erilaisempaa tekemistä jotta meille muodostuu omia tapoja juhlapyhille. Lisäksi onhan se kiva kun keksii jotain erilaisempaa tekemistä niin niihin samoihin tekemisiin ei pääse kyllästymään niin herkästi. Vaikka varmasti tulemme kesällä grillaamaan enemmänkin, mutta nyt on ainakin grillikausi avattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)