lauantai 23. huhtikuuta 2016

Robot 13 kaulakoru


Saimme Mammalandian järjestämästä yhteistyöstä meille testiin Robot 13 kaulakorun MustHavelta ja kävimme noutamassa tuotteen lapsimessuilta. Kaulakoru tuli Niilon käyttöön ja koska kyseessä on koru, jota voi pureskella, oli tarkoituksena kokeilla josko tuolla korulla saisi Niilon vähentämään vaatteidensa pureskelua.

Koru oli ensinnäkin isompi, mitä kuvittelin. Ei mitenkään järjettömän iso, mutta juuri sopivan iso tuollaisen vajaa 3-vuotiaan kaulaan ja pureskeltavaksi. Nythän koru on ollut meillä testissä viikon verran ja ainakin tähän mennessä käyttökokemukset korusta ovat ihan mahtavat. Lisäksi robotti on vielä todella sympaattisen näköinenkin.
Kun Niilolla on tämän robotti kaulassaan roikkumassa, ei ainakaan tähän mennessä ole vaatteet ajautuneet suuhun pureskeltaviksi vaan poika on automaattisesti napannut korun ja pureskellut sitä. Tähän mennessä kaulakoru onkin siis ajanut tehtävänsä todella hyvin. Saa vain nähdä kuinka kauan innostus korusta riittää.

Hyvää korussa on myös se, että tuon robotin voi keittää ja muovi on bpa-vapaata silikonia. Ei siis pääse liukenemaan ylimääräisiä myrkkyjä lapsen elimistöön kun hän pureskelee korua. Ihan kaikille lapsille tämä koru ei kumminkaan sovi, sillä muovi on kumminkin hajoavaa jos lapsi pureskelee korua todella intensiivisesti tai paljon ja siksi korua onkin ehdottomasti käytettävä aikuisen valvonnassa jottei vaaratilanteita pääse tapahtumaan.

Näitä robottikoruja löytyy muuten eri väreissäkin, mutta tuo camokuosinen oli omaan silmääni kaikkein kivoin. Purukoruista löytyy muutenkin valinnanvaraa jonkun verran, eli suosittelen kurkkaamaan Musthaven sivut jos tuntuu siltä, että teillekin voisi olla apua purukorusta.

Ensi kuun puolella tulen kertomaan vielä lisää käyttökokemuksia tästä korusta ja siitä, onko Niilo edelleen yhtä mieltynyt korun käyttöön.

Yhteistyön välitti Mammalandia (Mammalandian Facebook-sivut)
Korun saimme Musthaveltä (Musthaven Facebook-sivut)


Kyseessä on kaupallinen yhteistyö, eli tuote on saatu ilmaiseksi testiin. Mielipiteet tuotteesta ovat kumminkin omiani ja täysin aitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)