sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Sairastelua.


Sairastuvalta hellurei taasen. Tässä on taas sairasteltu mukava tovi, vaikkakaan tällä kertaa kyseessä ei ole mikään pikkuflunssa vaan kylkiluussa pieni murtuma ja saman kyljen lihas revähtänyt. Onneksi vamma alkaa olla jo paranemaan päin ja särkylääkkeillä särky on pysynyt suhteellisen hyvin kurissa. Töissäkin olen onneksi pystynyt käymään. Ja ennen kuin kukaan rupeaa spekuloimaan niin loukkasin itseni ihan töissä ilmeisesti tekemällä töitä huonossa työasennossa. Nytpä tulikin siis opittua kantapään kautta se, kuinka tärkeä oikeanlainen työasento on...
Tämän lisäksi meinaa allerginen flunssa voittaa minua, mutta vähitellen sekin alkaa helpottamaan kun tajusin hakea allergialääkkeet itselleni. Hieman vaan hankaloittaa kotitöiden tekoa ja lasten kanssa touhuamista flunssa, sekä kylkikipujen yhdistelmä, mutta onneksi kotitöitäkin pystyy jo tekemään pienissä erissä, alkoikin jo riittämään pari viikkoa oikein urakalla kipuillut kylki.


Tänä aikana Leevi on kumminkin oppinut hieman liikkumaan, mutta liikkumatyyli ei ole se kaikkein tavanomaisin. Leevi ei nimittäin ryömi, eikä konttaa, mutta liikkuu istuma-asennossa itseään käsillä eteenpäin hilaten. Mutta kukin tyylillään ja Leevin mielestä tämä tapa on ilmeisesti kaikkein näppärin liikkumiseen.

Käytiin myös Eemilin asioita hoitamassa tapaamalla psykologi, sekä puheterapeutti. Tämä käynti liittyi toivomiini adhd-testeihin ja tällä ensimäisellä kerralla Eemil itse ei ollut mukana. Sovittiin, että puheterapia aloitetaan alkuun ja samalla poissuljetaan mahdollisuus lukihäiriöön, josta ei ole ollut merkkejä. Puheterapeutin mielestä on kumminkin hyvä aloittaa tutkiminen puheterapialla, sekä lukihäiriö poissulkemalla niin samalla puheterapeutti saa myös tarkkailtua Eemilin käyttäytymistä, sekä keskittymistä.
Psykologi astuu kuvioihin vasta esikoulun alettua sillä lähete oli laitettu esiopetuksen psykologille ja näin ollen hän ei voi aloittaa tutkimuksia ennen esikoulun alkua. Ollaankin yhteyksissä heti kun esikoulu alkaa jotta pääsemme eteenpäin tutkimuksissa.

Lisäksi meillä kävi Kaksplussan toimittaja, sekä kuvaaja haastattelemassa sekä ottamassa kuvia. Tästä lisää kumminkin sitten, kunhan juttu julkaistaan toukokuun lehdessä.

Tässä kuulumisemme lyhyesti tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)