maanantai 27. tammikuuta 2014

Pirun flunssa.

Vuoden ensimäinen flunssa on sitten nyt rantautunut meille, tai oikeastaan minulle ja Niilolle. Oma flunssani on kyllä todennäköisesti ihan omaa syytäni, sillä olin perjantaina hieman vapaalla tuli hilluttua hieman liian vähissä vaatteissa tupakalla (hyihyi, olen kamala ihminen kun poltan tupakkaa...). No, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja nyt on sitten nenä tukossa ja pää jumissa, mutta eiköhän tämä olo tästä pikku hiljaa... Jottei kumminkaan koko postaus menisi täysin flunssasta valittamiseksi, niin voisin kertoa hieman omasta perjantaistani.

Päätin siis lähteä viihteelle ihan täysin extempore ja soitinkin muutaman kaverin läpi, ennen kuin löysin Niilolle hoitajan. J tulisi olemaan ihan kotona, mutta koska J on hyvin tyypillinen mies, ei hän herää vauvan itkuun ja niinpä etsinkin nuorimmalle hoitajaa, joka löytyikin onneksi ihan kaveripiiristä. Kun lastenhoitaja oli löytynyt, alkoi seuran etsiminen ja koinkin aika kolahduksen kun huomasin, ettei KUKAAN kaveripiiristäni päässyt / jaksanut / ollut tarpeeksi rahakas lähtemään viihteelle kanssani.
Tässä vaiheessa alkoikin into liikkeelle lähtöön hieman laantua, mutta sitten soitti onneksi pikkusiskoni joka pyysi käymään yhteisellä tutullamme ja olinhan laittanut myös Facebookin pahamaineiselle äitylit sivustolle kyselyä, tahtoisiko joku lähteä kanssani viihteelle. (Säälittävää, tiedän, mutta hätä ei lue lakia.) Äityleistä tosi moni olisikin lähtenyt mukaan, mutta jonain toisena viikonloppuna... Meninkin sitten käymään tutullani ja siitä siirryimme kohtuullisen pian entiselle työpaikalleni käymään. Pelailimme ex. työpaikallamme vähän aikaa bilistä, kunnes eräs äityli joka oli ottanut minuun yhteyttä jo hieman aikaisemmin illalla, pyyteli minua Pähkinärinteeseen erääseen kapakkaan. Tilasinkin siis itselleni taksin ja suuntasin Pähkikseen. Vastassa olikin ihan mielettömän kiva tyttönen, joka oli minun ikäiseni ja toivottavasti yhteyttä tulisi pidettyä jatkossakin...
Jossain vaiheessa iltaa pikkusiskoni soitteli ja kyseli, voisiko tulla meille yöksi ja maksoinkin siskoni taksin Pähkikseen, jotta tyttö pääsisi turvallisesti perille kun ei julkisiakaan olisi vissiin pahemmin kulkenut ja tämän jälkeen pikkusiskoni liittyikin meidän seuraamme.
Viihdyimme kapakassa melkein pilkkuun saakka, jolloin siskoani alkoi väsyttämään sen verran paljon, että tilasin meille taksin jolla mentäisiin kotiin. Kotona simahdin kohtuullisen nopeasti, olinhan valvonut huomattavasti pidempään kuin tavallisesti ja luojan kiitos sain nukkua seuraavana päivänä juuri  niin pitkään kuin väsytti. Tai no, heräsin joskus aamulla ensimäisen kerran ihan järkyttävän huonoon oloon ja kävin suihkussa, josko olo olisi siitä parantunut, mutta eihän se parantunut ja menin takaisin nukkumaan. Lopulta uneni kestivät melkein kahteen saakka päivällä ja teki todellakin hyvää nukkua noinkin pitkään pitkästä aikaa.

Oli kyllä mielettömän kiva reissu loppujen lopuksi, mutta uudelleen en ehkä ihan heti lähde viihteelle, tuli siitä sen verran huono olo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)