perjantai 17. tammikuuta 2014

SUOSITTELEN. Rok Clothing.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan rehellisesti tahdon suositella pienyrittäjää jonka liikkeen koen aivan mahtavaksi sekä palvelun (varsinkin sen), sekä valikoiman vuoksi. Kyseessä on siis pieni lastenvaateliike nimeltään Rok Clothing, joka maahantuo Usasta käytettyjä lastenvaatteita ja myy niitä edulliseen hintaan täällä Suomen päässä kuluttajille. Enemmän vaatteiden alkuperästä, sekä laadunvalvonnasta löytyy kyseisen liikkeen sivuilta ja suosittelenkin tutustumaan sekä Rokin sivuihin, että heidän Facebook sivuihinsa.

Itse löysin kyseisen liikkeen ihan sattumalta ajaessamme Petikon Rok Clothingin ohi ja kävimmekin ihan hetken mielijohteesta tutustumassa liikkeen valikoimaan. Jo tuolloin mukaamme lähti iso kassillinen vaatteita Eemilille, sekä silloin vielä masussani asustelevalle Veetille. Kotona tutkimme liikkeen sivuja ja huomasimme liikkeen "pääpisteen" olevan Tuusulassa. Harmittelimmekin J:n kanssa pitkää välimatkaa ja kävimme Petikon liikkeessä aina silloin tällöin hakemassa täytettä poikien vaatekaappeihin.
Pian Rok Clothingiin tutustumisemme jälkeen Petikon liike lopetti ja siirryimmekin asioimaan Tuusulassa, jonka pisteen omisti koko ketjun aloittanut Minna perheineen. Tuusulan liikkeeseen oli aina ihana mennä kun Minna tuli juttelemaan ja tarvittaessa haki jopa takatiloista lisää vaatelaatikoita pengottavaksi jos hyllyistä ei mieleisiä löytynyt. Aina Tuusulassa käydessämme mukaan tarttui järjetön kasa lastenvaatteita, mutta minkäs sille voi kun Usasta saa niin ihania vaatteita ja hinnatkin ovat niin edullisia Rok Clothingissa, että harvoin tarvitsi kahta kertaa miettiä ostaakko jotain...

Nyt Rok Clothing on kumminkin muuttanut Tuusulasta Viikkiin ja mikäs sen parempi kuin lyhyempi matka shoppailemaan lastenvaatteita. Kaksi kertaa olen jo käynyt Viikin myymälässä, vaikka liike ei ole varsinaisesti vielä edes auki muuton jäljiltä, vaan aukeaa virallisesti näillä näkymin ensi kuussa. Mikäs onkaan parempaa asiakaspalvelua kuin se, että jos aukioloajat eivät käy asiakkaalle, niin asiakas voi soittaa ja sopia ajan jolloin Minna on paikalla aukioloaikojen ulkopuolellakin.
Viimeksi kävin Rok Clothingissa keskiviikkona ja ostossaldo oli: Eemilille: Pikkutakki, 2x t-paita; Veetille: musta kauluspaita, maastohousut, hihaton paita, t-paita; Niilolle: 2x body, unipussi. Näiden kaiken hinta ei ollut yhteensä kuin 25e ja se ei omasta mielestäni ole todellakaan paha summa hyväkuntoisista lastenvaatteista kun normaaleilla kirppiksilläkin pyydetään helposti vaatteista enemmän ja niiden ollessa huonossa kunnossa. Myös enoni naisystävä löysi tyttärelleen monta ihanaa mekkoa, sekä pojilleen ihania vaatteita, joten voisin veikata että jokaiselle löytyy varmasti jotain.
Se täytyy kumminkin mainita, että isompia kokoja Rok Clothingista ei kovinkaan paljoa löydy, vaan liike on painottanut enemmän alle 3-4 vuotiaiden vaatteisiin. Isompia kokoja löytyy kumminkin aina silloin tällöin hajakokoja ja esimerkiksi keskiviikkona liikkeessä oli isoja kokoja ihan kiitettävästi.

Lisäksi mikä on Rok Clothingissa mahtavaa, vaikkei aihe varsinaisesti kosketa minua, on se että liikkeessä myydään myös keskosvauvoille vaatteita ja ihan yhtä edulliseen hintaan kuin muitakin vaatteita siellä. Tietenkään kyseessä ollessa käytettyjen vaatteiden, ei aina voi olla sata prosenttisen varma että jotain löytyy, mutta esimerkiksi keskiviikkona liikkeessä oli keskosvaatteita suhteellisen paljon ja varmasti halvemmalla kuin Suomessa alan liikkeissä.

Suosittelenkin tutustumaan liikkeeseen jos pyöritte Viikissä päin tai miksei muutenkin. Jos etsit tietyn tyyppisiä vaatteita, niin Rok Clothingin Facebook sivuilla voi kysellä, onko liikkeessä sellaisia ettei tule turhia reissuja. Ainakin itse nimittäin odotan malttamattomana, että liike aukeaa ja pääsen uudelleen shoppailemaan sillä kertaakaan en ole kyseiseen liikkeeseen tehnyt turhaa reissua...

4 kommenttia:

 1. Hei, tuo on meille tuttu paikka, mutta ei sen jälkeen olekaan käyty, kun lopetti Petikossa. Viikkiin asti ei jakseta lähteä... Sen sijaan käydään Janessa Kaivokselassa ja taas Myyrmäkhallissa, kunhan siellä taas kirppareita on. Siellä on nyt muuten ensimmäistä kertaa kesäkirppis!

  VastaaPoista
 2. Jätit kommentin mun blogiin :) Liitynki lukijaks!

  VastaaPoista
 3. pitipä liittyä lukijaksi, kun on sielläkin kesäkuinen lapsonen :)

  VastaaPoista
 4. Ano: Janessa olen käynyt kerran ja pitääpä mennäkin uudelleen nyt kun muistin taas kys. paikan kommenttisi avulla :) Myyrmäkihalli on myös aivan mahtava paikka, hieman vain ärsyttää tungos kys. paikassa :/

  Anette & Heidi: Toivottavasti viihdytte blogini seurassa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)