tiistai 4. helmikuuta 2014

Lahjoitetaan pari räkätautia.

Meidän perheessä riehuu edelleen räkätautikierre, joka sai alkunsa minulta ja nyt kun itse olen parantunut, on J aivan tukossa, Niilo rohisee, sekä on tukossa, Veetin nenä vuotaa aivan koko ajan ja Eemilillä on ilmeisesti kurkunpääntulehdus. Juuri tällaista flunssaepidemiaa en toivonut talouteemme kun Eemilillä on kumminkin nyt lauantaina 4-vuotis synttärit ja toivon todella, että pikkumies kerkeisisi paranemaan ennen juhliaan (ja että kaikki muutkin paranisivat ja ettei tuo hiton flunssapöpö hyökkää uudelleen kimppuuni).
Eilen käytiinkin ostamassa kassillinen flunssalääkkeitä apteekista koko perheelle ja jos noilla ei saa häädettyä flunssaa niin jo on ihme...

Hieman kyllä ärsyttää noiden Eemilin synttäreiden järjestämisessä se, että herra sai itse kutsua neljä kaveriaan paikalle (pidän sopivana kaverimääränä sitä, että yksi kaveri per ikävuosi) ja paikalle pääsee näillä näkymin tasan yksi. Okei, sukulaisetkin tulevat samana päivänä käymään, mutta eihän se nyt ole ollenkaan sama asia kuin kaverit.
Omistin itse myös suuria suunnitelmia noiden synttäreiden suhteen, mutta hieman lannistui tuo suunnitteluinto kun ei pojalle tulekaan oikeastaan kavereita, Eemil itse kyllästyi omaan teemaansa (mopoteema) kun ei mitään siihen sopivia koristeita löytynyt ja niinpä ei synttäreillä olekaan mitään varsinaista teemaa, vaan Eemil saa toivomansa mopoaiheisen synttärikakun ja muut tarjottavat, koristeet tehdään ihan fiilispohjalta. Ainakin ilmapalloja ja serpentiiniä olisi tarkoitus käydä ostamassa koristeiksi.

Nyt tämän jylläävän räkätaudin vuoksi on blogikin jäänyt hieman hiljaiselolle, sillä kun Niilo herää tsiljoona kertaa yössä siihen ettei henki kierrä nenän kautta kunnolla ja kun yöunilta herätään joskus puoli kuuden aikaan (kun nukkumaan on päästy ehkä kymmenen - yhdentoista aikaan) niin ei oikein ole energiaa millekään. Varsinkaan kun pitäisi saada suursiivouskin tehtyä lauantaita varten ja samalla hoitaa kaikki normaalit päivärutiinitkin. Toivotaan, että kun räkätauti lähtee perheestämme, jaksaisin taas kirjoittaa blogiinkin enemmän.

Olisiko jollakulla postaustoiveita? Ainakin yksi haaste on tulossa, heti kun jaksan kaivaa kameran pölyn alta sen toteuttamiseen (suurin osa kuvista tulee nykyään otettua kännykällä), mutta jos te lukijat ehdottaisitte jotain postausaihetta, niin ehkäpä saisin enemmän inspiraatiota kirjoittaakin...

Nyt painelen hoivaamaan juuri herännyttä ja ilmeisesti kuumeista Eemiliä, sekä räkänokka Niiloa. Huomenta vaan siis teille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)