torstai 21. heinäkuuta 2011

20+4

Koska en mitään kuvaavaa otsikkoa yleiselle päivitykselle keksinyt, niin antaa nyt olla raskausviikkojen otsikkona... Eipä kai mulla ollut mitään oikeaa kirjoitettavaakaan, pakko vain päästä purkamaan jännitystä huomista kohtaan kun on rakenneultra. En edes tajua, miten ultra voi nyt jännittää niin järjettömästi, kun Eemiliä odottaessa kumpikaan ultra ei jännittänyt yhtään... No, toivottavasti saan huomenna tietää myös sukupuolen, niin pääsee shoppailemaan Kääpiölle kaikenlaista ja tietää vähän, että kannattaako noita Eemilin vanhoja vaatteita edes pestä käyttöön.
Huomenna pitäisi myös töihin mennä taas illaksi. Nimittäin juontamaan karaokea 60:nelle 18-19-vuotiaalle yksityistilaisuuteen. Hiukan ehkä jännittää mennä töihin pomon tyttären synttäreille, mutta toisaalta taas onneksi kukaan noista vieraista tuskin ihan mikään ammattilainen karaoken suhteen on, niin ei minunkaan tarvitse ottaa kauheita paineita säätöjen oikein menosta.
Saapa myös nähdä, palaako pikkusiskollani taas hermot lapsenvahtina oloon, kun J:kin on tulossa samaan tilaisuuteen töihin toimimaan Texas Hold'em jakajana.

Öm, eipä tässä kai mitään asiaa oikeastaan ollutkaan... Tai luulin, että kirjoitettavaa olisi ollut enemmän, kunnes aloitin kirjoittamaan, niin asia loppuikin kuin seinään.
No, pakko kai se on alkaa siivoilemaan hiukan, kun tänään tulee kaksi mahdollista hoitokoiraa käymään illalla, jos vaikka kys. koirat tulisivat ensi kuussa pariksi päivää hoitoon. Toivotaan, että ensi tapaaminen Eemilin ja toisen koiran Chencon kanssa menee hyvin, kun Chenco ei vissiin ole pahemmin lapsia nähnyt aikaisemmin. Ja Eemil kun tuppaa koiria rakastamaan välillä hiukan liikaakin.

Mutta, jatkan juttua vaikka huomenna rakenneultran jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)