torstai 15. lokakuuta 2015

Viikkopäivitys.

Viikkopäivitys muutoksen onnistumisesta olisi ajankohtainen ja tosiaan minun piti kirjoittaa jo maanantaina, mutta Niilo päätti ettei nuku kunnolla useampaan yöhön vaan herää tunnin - kahden välein niin ei oikein ollut blogin päivitys ensimäisenä mielessä väsymyksen ja päänsäryn kanssa...

Kroppakuvia ei ole tullut nyt otettua, koska ei oikein tuo kameran esiin kaivaminenkaan ole houkutellut, mutta viimeistään ensi viikon maanantaina laitan taas uudet kuvat. Maanantaina kävin kumminkin vaa'alla ja painoa oli lähtenyt 2kg (laskin mukaan myös kilon, joka tuli kun paino nousi alkuun), eli vaaka näyttää nyt 70kg. Eihän se nyt paljon ole, mutta alku sekin ja jostainhan se painon laskeminen aina alkaa.
Nyt tällä viikolla olisi tarkoitus lisätä liikuntaa niin, että viikossa olisi vähintään kaksi liikunta kertaa ja sainkin valmennuksesta ohjeet kymmenen minuutin pikatreeniin, mutta treenit saa odottaa ensi viikkoon sillä otin eilen uuden tatuoinnin ja ainakin pari päivää pitäisi olla hikoilematta pahemmin.

Vielä on edelleenkin harjoittelemista annoskokojen kanssa, mutta syöminen alkaa säännöllistymään. Eilen myös huomasin, että se säännöllisesti syöminen on oikeasti tärkeää sillä ilman sitä tulee huono olo niinkuin eilen pääsi huono olo iskemään illasta ja kun se huono olo tuli, ei oikein tehnyt mieli syödä mitään. Onneksi sain sitten kumminkin syötyä ja huono olo hävisi.

Mittanauhan sain tänään postissa ja mittailin hieman itseäni.
Vatsan ympärys (navan kohdalta): 108cm
Rinnanympärys: 103cm
Reidenympärys: 50,5cm
Käden ympärys: 27,5cm

Aika karmeilta nuo lukemat tuntuvat nyt kun niistä on ihan fakta... Mitään tavoitemittoja ympärysmitoille en osaa laittaa, sillä en tiedä mikä olisi realistinen tavoite. Painon suhteen sentään tavoitteena on ainakin 10kg pois ensi kesään mennessä, mielellään 15kg ja toivotaan että tuo tavoite täyttyisi, vaikka aika huoma tavoite onkin.
Liikunnan suhteen tavoitteena on juosta ainakin ensi vuoden Zero Hour tapahtuman lenkki hengästymättä ja plussaa on kaikki sen yli menevä matka jonka voi juosta hengästymättä. Tarkempaa pituustavoitetta juoksulle en aseta sillä tapahtuman paikka kuulemma muuttuu ensi vuodeksi ja matkan pituutta ei ole siis vielä tiedossa.

Ensi viikon maanantaina tuskin otan vielä uusia mittoja tänne blogiin sillä maanantaihin ei montaa päivää ole ja en siis usko suurta muutosta tapahtuvan siinä ajassa. Sen jälkeen olisi kumminkin tarkoitus mittojakin päivitellä tänne blogiin.

Sen sijaan, että saisitte kroppakuvan tänään, saatte nähdä kuvan uudesta eilen otetusta tatuoinnistani


kuva siis otettu heti tatuoimisen loputtua, joten punotus vielä häviää tuosta. Mutta ehkä vähän rakastan tuota tatuointia nyt kun se on vihdoin valmis!

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa tuo pikajumppa! Pystytkö jakamaan sen sitten tänne meille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti pikajumpan ohjetta ei saa laittaa yleiseen jakoon, mutta se siis sisältää koko kehon liikkeitä, sekä punnerruksia...

      Poista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)