perjantai 9. elokuuta 2013

6-viikkois neuvola

Aika menee ihan järjetöntä vauhtia ja Tyyppi onkin jo lauantaina seitsemän viikkoa vanha ja tiistaina meillä oli siis 6-viikkoisneuvola. Poika kasvaa mielettömän hyvin ja painoa olikin tullut tasan kolmessa viikossa 910g lisää ja pituuttakin oli tullut 2,7cm lisää. Mitat olivat siis tällä kertaa 5640g ja 58,7cm. Kohta pitääkin jo alkaa siirtymään vaatteissa isompaan kokoon, vaikka kaikkia 56cm kokoisia vaatteitakaan ei olla keretty käyttämään... Kaikki oli neuvolassa hyvin, vaikka saimmekin kehoituksen ostaa Basibact voidetta hieman tulehtuneeseen vaippaihottumaan, sekä hieman ihottumaiseen kainaloon. Kuulemma näillä helteillä kaikenlainen ihottuma tulehtuu erittäin herkästi. No, voiteena tuota ei löytynyt kun oli kuulemma lääketukusta loppu, mutta ostin sitten samaa ainetta pulverina, josko se sitten auttaisi...

Tyyppi sai myös kehuja aktiivisuudestaan ja neuvolantäti ihmetteli sitä ettei yhtään itkua tullut koko käynnin aikana, vaikka siihenkin vaikutti varmasti juuri vaihdettu vaippa, sekä juuri täytetty vatsa. Neuvolalääkäri tutki pojan lonkatkin kunnolla taas kerran minulla olevan perinnöllisen lonkkaluksaation vuoksi ja kunnossahan nuo lonkatkin olivat joten syytä huoleen ei ole ainakaan näillä näkymin.

Alunperin oma jälkitarkastukseni piti olla myös samalla käynnillä joten isommat pojat odottivat odotustilassa kahdestaan ja hienosti osasivat leikkiä keskenään vaikka, ovi olikin varmuuden vuoksi rakosallaan jos olisi tullut hätä. Lääkäri ei kumminkaan kerennyt tekemään jälkitarkastusta joten se oli vasta eilen. Kaikki oli omalta osaltanikin kunnossa ja sain reseptin minipillereihin sillä paljon muita vaihtoehtoja ei imettäessä ole. Kierukan aion kumminkin hakea heti kun mahdollista kun se kerran on vantaalaisille ilmainen ensimäistä kertaa haettaessa.

Nyt kumminkin on pakko jatkaa arkihommia ja palaan ehkä illemmalla tai huomen aamulla kirjoittamaan lisää jos kerkeän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)