perjantai 31. toukokuuta 2013

Testauksessa Lego Duplot.

Heti alkuun sanon, että tarkoitus oli laittaa postaukseen myös kuvia poikien Duplo rakennelmista ja pojista rankentamassa Duploilla, mutta kameran muistikortinlukijan ollessa jossakin viimeisistä muuttolaatikoista, ei tuo kuvien lisääminen tietenkään onnistu...

Saimme siis Buzzadorilta testattavaksemme Lego Duplo sarjan paketin: "Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot" jota kuvailtiin Buzzadorin sivuilla seuraavanlaisesti:
(Tuote sisältää 17 helposti käsiteltävää ja kirkkaanväristä palikkaa ja osaa. Mukana on mm. kolme ikkunakuutiota, suloinen karhu ja kuviopalikoita, jotka kaikki sopivat yhteen muiden LEGO DUPLO osien kanssa).

Itsehän siis henkilökohtaisesti pidän enemmän niin sanotuista vanhoista Duploista, joita oli silloin kun itse olin pieni. Siis tarkoitan ihan perusvärisiä ja huomattavasti yksinkertaisempia osia, sekä hahmoja... Olin siis jälleen kerran hiukan skeptinen sitä kohtaa, että miellyttäisikö noiden Duplojen ulkonäkö omaa silmääni, vaikka lapsillehan ne oli oikeasti tarkoitettu...

Kun paketti vihdoin saapui, oli molemat pojat kärkkymässä paketin avaamista ja kun he huomasivat mitä paketista oikein löytyikään, alkoi välitön tappelu siitä kumpi saa Duplot ensin testattavaksi... Tappelu olikin jo arvattavissa, sillä vaikka taloudestamme löytyi Duploja äärimmäisen iso kasa jo entuudestaan, on niistä silti onnistuttu saamaan tappelu aikaiseksi joka ikinen kerta kun kyseinen laatikko kaivetaan esille.
Ennen kuin annoin uusia Duploja pojille, halusin hiukan itse tutkia paketin sisältöä. Iloisena yllätyksenä tuli se, että varsinaisen Duplopaketin kansi oli Duploille sopiva alusta, jonka päälle voisi rakentaa erilaisia rakennelmia ja samalla kansi toimi tietenkin myös säilytyslaatikon kantena. Positiivista oli myös se, että vaikka alkuun olinkin hieman skeptinen värikkäitä palikoita kohtaan, olivat tämän paketin palikat oikeasti kivan näköisiä. Varsinkin paketista tulleet ikkunakuutiot, jotka olivat vanhempia ikkunakuutioita isompia ja näin ollen pojat ovat leikeissään saaneet laitettua ikkunan sisälle huomattavasti enemmän leluhahmoja kuin noiden peruskapeiden ikkunoiden.

Kokonaisuudessaan olen ollut äärimmäisen tyytyväinen kyseiseen Duplopakettiin ja niin vaikuttaa olleen pojatkin. Alustan avulla on rakennettu monen monta taloa pikkuveljeni (eli poikien enon) avustuksella ja monenlaisia muitakin rakennelmia on nähty poikien rakentamana, vaikkakin suurimpiin rakennelmiin on tietenkin joutunut ottamaan mukaan myös tuohon saatuun pakettiin kuulumattomat Duplot.
Lisäksi Duplojen aivan erinomainen puoli on niiden kestävyys. Harva lelu nimittäin kestää niin hyvin kulutusta (ainakaan nykypäivän leluista), että ei tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia. Lisäksi Duplot kehittävät selkeästi lapsen mielikuvitusta kun lapsi saa itse rakentaa ja keksiä niistä mitä ikinä haluaa.
Meille ostetaan varmasti jatkossakin Duploja, vaikka tiedänkin jo sen, että oli Duploja kuinka paljon hyvänsä, niin niistä tulee kumminkin aina tappelua veljesten kesken.

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)