sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Huoh.

Myönnän, olen ollut hiukan laiska päivittämään, mutta näillä helteillä ja tällä ololla ei paljoa koneella jaksa istua kun tekisi mieli vain nukkua koko ajan... Tänään siis viikkoja 40+1 ja kovasti odottelen Tyyppiä syntyväksi ja niin odottaa moni muukin saamieni "Joko olet synnyttämässä?" ja "Joko olet synnyttänyt?" puheluiden, viestien ja facebook huuteluiden perusteella...

Itse en henkilökohtaisesti usko synnyttäväni ennen juhannusta, jolloin minulle on ns. luvattu käynnistys jos mitään ei tapahdu, mutta pieni toivo elää koko ajan että josko kumminkin pääsisin synnyttämään aikaisemmin. Mitään suurempia merkkejä ei ole vielä ilmassa ollut, paitsi nyt noin neljän vai viiden päivän ajan epäsäännöllisiä supistuksia, joista osa sattuukin jo ihan kiitettävästi. Harmi vain ettei nuo supistukset ole kestäneet tarpeeksi pitkään eikä kipeytyneet tarpeeksi jotta olisin saanut syyn lähteä Jorviin...

Eikä tässä odottelussa muuten mitään, mutta kun mitään ei voi tehdä ja istuessakin alkaa supistamaan. Yritä siinä sitten paimentaa kahta tuholaislasta ja pitää vielä asuntokin jonkinlaisessa kunnossa... Ja yritä siinä sitten kestää hermostumatta kaikki kyselyt, että voisinko jo synnyttää ja miksen ole jo synnyttänyt. Jos voisin nimittäin vaikuttaa lapsen syntymäpäivään niin Tyyppi olisi jo syntynyt ja se on aivan varma. En varmasti jatkaisi tätä piinaa yhtään pidempään kuin on pakko.

Nyt alkaa taas selkää jomottaa ilkeästi tämä istuminen, joten jatkellaan taas ja pidetään peukkuja että pääsisin mahdollisimman pian synnyttämään.

2 kommenttia:

  1. Mun kaverilla on myös samat viikot ja mä tunnustan olevani yks niistä joko joko -ihmisistä. Varmasti rasittavaa :) Onneksi itse synnytin jo 37+6 niin kukaan ei ehtinyt kyselemään. Tsemppiä kovasti ja toivotaan ettei ole ihan näin kuuma :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Nyt vaan käsket J:n hoitaa paimentamisen ja ite keskityt rentoutumiseen. Harva kai sinne sisään on jäänyt, eli kai tääkin kaveri tuu ulos kun on siihen valmis (:

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)