keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Rv 41+4

Raskausviikkoja siis nyt takana huimat 41+4 ja ei toivoakaan synnytyksestä vielä. Eilen oli viimeinen äippäneuvola ja seuraavan ajan varaan kunhan joskus pääsen ensin synnyttämään. Huomenna olisi yliaikaiskontrolli jossa toivottavasti saan edes jonkinlaista tietoa siitä, milloin synnytys käynnistetään jos Tyyppi ei vapaaehtoisesti suostu alkaa syntymään. Vaikka toisaalta, lauantaina tulee vasta täyteen 42+0 joilla viikoilla on syntynyt sekä Eemil, että Veeti ja senpä vuoksi ei turhan suuria toiveita olekaan synnytyksestä ennen tuota kahden viikon yliaikaisuutta tai käynnistystä.

Voisin yrittää olla täyttämättä tätä postausta valituksella, mutta enpä usko että tästä tulee kovinkaan pitkä kirjoitus siinä tapauksessa, olen nimittäin niin kyrsiintynyt koko raskauteen jo ettei mitään rajaa. Koko ajan supistaa ja mitään ei voi tehdä, mutta silti synnytys ei vaan käynnisty. Muutaman kerran on jo supistanut niin kipeästi että olen oikeasti luullut lähdön olevan lähellä, mutta sitten supistukset ovat loppuneet kuin seinään. Heti, kun edes olen ajatellut synnyttämään lähtöön valmistautumista. Onneksi Tyypin huone on jo valmis, tai no enää pitäisi maalata yksi seinä, mutta J kerkeää sen kyllä maalaamaan sillä välin kun olen synnyttämässä.

Niin ja sairaalakassiakin voisi ehkä miettiä pakattavaksi. Vaikka senkin osaan jo pakata kokemuksesta ja kokemuksesta tiedän myös, että sen kerkeää pakkaamaan vielä silloinkin kun on lähdössä synnyttämään. Eipä siis mikään kiire sen asian suhteen. Synnytystoivelistakin pitäisi kirjoittaa valmiiksi tukihenkilölle, koska kahden edellisenkään synnytyksen aikana en ole osannut tarpeeksi ilmaista omaa tahtoani minkään suhteen, joten jos nyt vaikka tukihenkilöni osaisi sitten kertoa minun tahtoni jos en itse siihen jostain syystä kykene. Ainakin voisin kuvitella, että tukihenkilöni osaa onneksi pitää puoliani, joten sen suhteen en jaksa stressata, kunhan vain muistan ja kerkeän kirjoittaa listan ennen synnyttämään lähtöä.

No, josko sitä nyt menisi hiukan siivoilemaan tai tekemään jotain muuta fiksua. Ei tämä aika nimittäin kulu yhtään mihinkään jos en tee mitään... Ilmoittelen sitten viimeistään taas itsestäni kunhan olen saanut synnytettyä jos en ennen sitä saa aihetta ja / tai inspiraatiota kirjoittaa enemmän.

Kiinnostaako muuten ketään jos teen asuntopostauksen? Tai postauksen toiveistani synnytystä kohtaan? Tai onko jotain muuta mistä toivoisitte saavanne lukea?

2 kommenttia:

 1. Asuntopostaus kiinnostaa:)
  Paras milä on minun kohdalla käynnistänyt synnytyksen on siivoaminen ja pitkät kävelylenkit.Vaikka miten supistaa nii jatkaa vaan.Viimeisin raskauden aikana kun mitään ei tapahtunut ja laskettu aika meni menojaan aloin siivota.Konttasin lattiat pyyhin kaikki ovet pesin ikkunat ja saunoin sekä teimme n5kilometrin lenkin.Seuraavana päivänä pieni ihme syntyikin raskausviikoilla 41+6.
  Kokeile noita keinoja jos auttaisi.
  Ja paljon voimia tulevaan synnytykseen :)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kokeiltu akupainannasta suursiivoukseen ja ainoa mitä sain aikaiseksi oli äärimmäisen kipeä selkä ja huonosti nukuttu yö :/

  Onneksi sunnuntaina viimeistään aletaan käynnistellä jos ei muuten synnytys käynnisty ja eiköhän sen pari päivää jaksa vielä odottaa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)