maanantai 7. syyskuuta 2015

Synttärit!


Harvinaista, että julkaisen oman kuvani, koska en ole kovinkaan sinut kameran kanssa, mutta yllä olevasta tyylikkäästä peiliselfiestä näkyy uudet ihanat hiukset joista kiitos kuuluu veljeni tyttöystävälle.

Olin siis tosiaan perjantaina viettämässä synttäreitäni kavereideni kanssa ja tuli kyllä tarpeeseen kyseinen ilta. Alkuun jännitin ihan mielettömästi, että miten Leevi sopeutuisi ajatukseen pullosta juomiseen sillä kyseessä oli ensimäinen kokonainen päivä kun poika ei saanut tissiä. Pullon kanssakin oli hieman tullut takapakkia ja alkupäivästä Leevi joi pullosta ainoastaan J:n syöttämänä ja silloinkin niin, että J kulki ympäri asuntoa Leevi sylissään ja samalla syöttäen. Itse ajattelin, että vapaa tekee minulle hyvää ja koska lapsi kumminkin söi edes jollain tyylillä, niin ei se nälkään kuole vaikka ei maailman iloisin lapsi olisikaan..

Alkuun käytiin osan porukan kanssa syömässä Tikkurilassa ja oli muuten ihana syödä kaveriporukalla, varsinkin kun kaikki tuntuivat jo heti alussa tulevan toistensa kanssa toimeen. Ruokailun jälkeen olin aivan ähky, enkä jaksanut edes jälkiruokaa tilata vaikka alkuun se olikin ollut suunnitelma. Niinpä joinkin kahvin jälkiruuaksi joka oli harmikseni omaan makuuni aivan liian pieni kuppi, mutta kahvia kumminkin. Alkuruokailun aikana laitoin J:lle viestiä, että miten menee Leevin kanssa ja poika ei tosiaankaan ollut iloinen.. Poika huusi melkein koko ajan, mutta koska ruokaa meni alas kumminkin, niin J totesi pärjäävänsä ja ei se lapsi siihen kuolisi jos yhtenä päivänä ei olisi tissillä...

Ruokailun jälkeen kävimme kaupassa ja ostimme muutamat juomat, sekä menimme hetkeksi pussikaljoittelemaan suunnitelmissa olleen baarin lähelle. Eihän kukaan nimittäin menisi yökerhoon heti sen auetessa. Tunnelma oli hyvä ulkonakin ja kaikille löytyi juttuseuraa, vaikka melkein kukaan porukasta ei ollut nähnyt toisiaan aiemmin..

Pahoittelut överityylikkäistä sensuureista, en viitsinyt julkaista kenenkään naamaa ilman lupaa blogissani.
Baarissa porukkaamme liittyi vielä pikkuveljeni, sekä muutama kaveri lisää. Muutamat taasen lähtivät jatkamaan omaa matkaansa hetki ruokailun päätyttyä, mutta meillä oli silti kivaa. Pakko kyllä myöntää, että yli vuoden tauko alkoholin juomisessa vaati veronsa ja jossain vaiheessa taisin olla aika lailla humalassa jolloin siirryin pelkän veden juomiseen.. Sain kyydinkin kotiin kaverin kaverilta, eli ilta oli kaikin puolin onnistunut.

J:llä oli lopulta mennyt hyvin poikien kanssa ja Leevikin oli tyytynyt osaansa syöden pullosta. Yöunetkin olivat ennätyshyvät ja poika nukkuikin parhaimmillaan kuusi tuntia putkeen, vaikka imetyksellä yöunet ovat olleet maksimissaan neljän tunnin mittaisia kerrallaan. Seuraavana päivänä Leevi olikin paljon pirteämpi ilmeisesti parempien yöunien ansiosta ja itse odotin imettämään pääsyä todella paljon, sillä tissini eivät olleet ihan samaa mieltä imetystauosta...
Kaiken kaikkiaan oli kivaa, mutta ei tarvitse ottaa ihan vähään aikaan uudelleen. Olo oli aamulla sen verran kamala ja tissit eivät kestäisi enää yhtään noin pitkään imetystaukoa pitkiin aikoihin..

Tässä pieni kertaus juhlista, ensi postauksessa palataan jo normaaleihin juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)