perjantai 28. joulukuuta 2012

Kiitoksia jälleen armas vuokranantajamme.

Ärsyttää niin, etten jaksa kirjoittaa koko juttua uudelleen, joten kopioin facebookin tilapäivitykseni, joka selvittää ärsyyntymiseni syyn (vuokranantajan nimi sensuroitu):
"Kiitos *** kun vuokraatte niin loistavia taloja, tykkään varsinki siitä kun kuuntelette asukasta ja tilaatte ainakin kosteusmittauksen heti ekalla kerralla. Tai sit ei.
Kesästä lähtien pyydetty kosteusmittausta, lopulta saatiin se alakerran vessaan, löyty kosteutta, korjattiin, yritettiin saada loppuasuntoonkin kosteusmittaus ja nyt vihdoin se tuli tänään.
No lopputuloksena kosteutta joka ikisen kantavan seinän yhteydessä lattianrajassa / lattiamaton alla ja kylppäriin tulee jossain vaiheessa joku poraamaan reiän lattiaan + mittaamaan kosteuden kunnolla, koska sieläkin on epäily kosteusvahingosta.
Nyt sit odotellaan et joku soittaa joskus *** ja kertoo jatkosta, jos me vaikka saatais kokonaan uus asunto, koska jos koko alakerta menee remonttiin, niin eihän tää paskakämppä oo enää asuttava samaan aikaan. -.-
"

Kuten siis olen jo muutamaan kertaan tänne blogiinkin valittanut siitä, että olen täysin varma, että asunnossa on kosteusvahinko ja ettei se jäänyt pelkästään alakerran vessaan joka siis remontoitiin joku aika sitten kosteusvahingon vuoksi. Ja siitä, että ei voi olla sattumaa, kuinka naapurit kertovat asunnosta muuttaneen kuuden perheen kuuden vuoden sisään pois, kuulemma kosteuden vuoksi ja kuinka olemme koko perhe sairastelleet jatkuvasti tähän asuntoon muuton jälkeen. Tänään sitten tuo epäilys kävi toteen ja eniten riepoo se, että olemme yrittäneet kosteusmittausta saada KOKO asuntoon ties kuinka kauan ja se saatiin alkuun tosiaan vain alakerran vessaan.
No, onneksi tiedämme jo asunnon jonka haluamme uudeksi asunnoksi ja meinaammekin kysäistä vuokranantajalta, josko saisimme kyseisestä taloyhtiöstä uuden asunnon. Ne talot valmistuisivat parin kuukauden päästä ja olisivat aivan unelmasijainnilla ja kyseisessä taloyhtiössä olisi yhden huoneen isompi asunto, joka olisi meille juuri sopiva.
Ainoa vain, että inhoan sitä kun vuokralaista ei kuunnella ja todellakaan ei kiinnostaisi muuttaa kolmatta kertaa kolmen vuoden sisään. Inhoan tavaroiden pakkaamista, muuttamista ja varsinkin laatikoiden purkamista. Ainoa positiivinen asia muutoissa on, että saa kaiken ylimääräiseen heivattua pois ja käytyä kaiken tavaran läpi. Ei vain yhtään huvittaisi, mutta eipä tässä paljon muita vaihtoehtoja taida olla kun en kosteusvahinkoasuntoon halua jäädä ja eipä tässä pystyisikään asua jos koko alakerta menee remonttiin.
Että sellaisia kuulumisia tällä kertaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)