tiistai 25. lokakuuta 2011

Kotiäiteilyä ja second hand löytöjä.

Viime aikaisia kuulumisia ajattelin jälleen tulla hiukan kertomaan ja jottei menisi taas ihan turhan päiväiseksi löpinäksi, niin alkuun voisin kertoa tämänpäiväiset neuvolakuulumiset... Viikkoja on siis kasassa jo 34+2 ja neuvolassa oli kaikki hyvin. Painoa oli tullut 100g kuukaudessa, eli viikossa noin 27g, ei siis mitään ihan huimia painonnousuja ole ollut koko raskauden aikana. Verenpaineet oli muistaakseni 90/60, eli siinäkään ei mitään vikaa. Hemoglobiinia ei tällä kertaa edes mitattu, koska se on koko raskauden ajan ollut sen verran hyvä... Mitään ihmeempiä ei siis neuvolassakaan ollut ja raskaus etenee normaalisti, itse olen vain niin kyllästynyt jo koko raskauteen, että en malta odottaa saavani Kääpiön syliini ja että pääsen vihdoin tekemään tuttavuutta pikkuiseen.

Tuosta otsikon kotiäitely osiosta sen verran, että alan pikkuhiljaa tuntemaan itseni vähän turhankin höperöityneeksi kotiäidiksi. Ikinä en nimittäin ole itseäni tuntenut mitenkään ihanne kotiäidiksi ja kaikki kodinhoitoon liittyvä on ollut enemmänkin haukottelun arvoista. Vaikkakin tietenkin olen perussiivoukset ja ruuan laiton hoitanut kotona ollessani, mutta en ole siitä ikinä erityisemmin nauttinut. Nyt kumminkin on omat tapani heittäneet täysin häränpyllyä ja olen alkanut siivoilemaan enemmän kotona ja tein meille jopa kuukauden ruokalistan valmiiksi, jonka mukaan sitten valmistan ruuat perheellemme. Hassua tuossa ruokalista-asiassakin on se, että kuvittelin kyllästyväni ruokalistan noudattamiseen alta kahden päivän, mutta nyt olenkin noudattanut sitä "jo" kaksi viikkoa (vaikkakin muutamien ruokien paikkaa vaihtanut) ja ei tunnu edes pahalta. Lisäksi olen nyt neljän päivän sisällä leiponut kahteen otteeseen tuoreita sämpylöitä ja jopa pitänyt kyseisestä touhusta, vaikka tavallisesti leipominen on ollut mielestäni hyvin vastenmielistä puuhaa... Tässä kohtaa joku saattaisi vedota loppuraskauden pesänrakennusviettiin, mutta itse en usko asian johtuvan siitä. Eemiliä odottaessa tuo pesänrakennusvietti nimittäin ilmestyi noin viikkoa ennen synnytystä ja ilmeni ainoastaan järjettömänä siivousintona... Nyt toisaalta siis toivonkin, että jaksaisin jatkaa tätä idyllistä kotiäiteilyä vielä synnytyksen jälkeenkin, mutta se jää nähtäväksi...

Sitten jos hiukan kertoisi noista second hand löydöistäni. Bongattiin siis J:n kanssa lähiaikoina tästä aivan kotimme vierestä aivan ihana second hand liike, joka tuo käytettyjä lastenvaatteita Jenkeistä ja myy niitä halvalla. Ensin hiukan arvoimme, että kannattaako liikeeseen mennä edes tutustumaan kun vaatteet kerran tuodaan niin pitkältä, koska luulimme hintojen olevan jotain aivan muuta kuin budjetillemme sopivia. No, keräsimme itsemme ja menimme tutustumaan Rok Clothing nimeä kantavaan liikeeseen ja sitä ei tarvinnut katua. Kahdella käyntikerralla sain kulumaan vain 22,5e ja se ei tosiaankaan ole paljoa, kun kumminkin sain nämä kaikki sillä ostettua:
 ^ Kääpiölle lappuhaalarit.
 ^ Kääpiölle ihan minikokoinen huppari lyhyillä hihoilla.
 ^ Kääpiölle raitahousut. (rakastan kaikkea raidallista lastenvaatteissa)
 ^ Eemilille hiukan siistimmiksi housuiksi samettihousut. (enemmänkin ajattelin ostaa nämä tulevaa tarhakuvausta varten)
 ^ Kääpiölle ihan uusi body, jossa vielä USAn pään hintalaputkin jäljellä. Tuo väri vain on jotain aivan ihanaa<3
 ^ Kääpiölle minibody. (saa muuten olla sitten laiha vauva, jotta tuohon bodyyn mahtuu)
 ^ Kääpiölle maastokuvioinen pitkähihainen paita.
 ^ Ja pitäähän sitä isoveikallekin olla samantyyppinen paita, jottei kateus iske...
^ Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Eemilille mustat reisitaskuhousut.

Itse olin siis hyvin tyytyväinen näihin löytöihin ja kaikkien vaatteiden laatu oli aivan mahtava. Noita vaatteita voisi siis melkeinpä luulla uusiksi ja siihen nähden parin euron hinta per vaate ei tosiaankaan ole liikaa pyydetty... Jos siis asutte jonkun Rok Clothingin liikkeen vieressä, niin suosittelen ehdottomasti kyseiseen liikkeeseen tutustumista. Facebookista löytyy myös jokaiselle kolmelle liikkeelle omat sivut, joista löytyy aina tieto milloin tulee uusi kuorma Jenkeistä (uusia tuotteita lisätään ainakin Vantaan myymälän hyllyihin lähes päivittäin), joten kannattaa myös Facebook sivua tarkkailla.

Jos nyt kumminkin lopettaisin taas löpinän tältä päivältä ja menisin syömään lisää muroja. Jatkellaan taas kun tulee jotain asiaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)