torstai 15. syyskuuta 2011

Vanish tuotteet testauksessa.

Toimin siis buzzadorin Buzzador testipaneelissa ( http://www.buzzador.com/ ) ja joku aika sitten sain ison paketin eri Vanish tuotteita testattavaksi... Testattavat tuotteet olivat seuraavat:
Vanish Oxi Action jauhe
Vanish Oxi Action Crystal White jauhe
Vanish Oxi Action Extra Hygiene jauhe (ei vielä testattu)
Vanish Oxi Action geeli
Vanish Oxi Action Crystal White geeli (ei vielä testattu)
Vanish Oxi Action esikäsittelysuihke
Vanish Oxi Action matto & tekstiilisuihke

Kaikkia en siis tosiaan ole vielä kerennyt testata, mutta muutaman sanasen voisin sanoa noista joita olen jo kerennyt testaamaan... Se kun periaatteessa kuuluu buzzadorin tehtävään, että kertoo myös muille kokemuksistaan tuotteen kanssa. Mutta siis tosiaan aiheeseen:
Vanish Oxi Action Crystal White jauhe oli todellinen pettymys... Kyseisen tuotteen kun mainostetaan tekevän valkoisesta valkoisempaa ja itse ihan innoissani lähdin etsimään valkoista pyykkiä kotoa ja myös sellaista, jossa olisi pinttynyttä likaa. Pyykkinä toimi keittiöpyyhkeet ja puklurätit, joiden tosiaan toivoin muuttuvan edes hiukan valkoisemmiksi kun kyseistä tuotetta niin paljon mainoksissa hehkutettiin. Mutta ei, kun otin pyykit koneesta niin kohtasin todellisen pettymyksen. Pyykit olivat ihan yhtä ei valkoisia kuin pyykkikoneeseen mennessään ja mitään näkyvää muutosta ei niissä ollut. Pitää vissiin vielä kokeilla tuota tuotetta uudelleen niin, että liotan pyykit ensin tuossa aineessa ja laitan sitten pyykkikoneeseen uudelleen jauheen kanssa. Katsotaan sitten tuleeko vieläkään mitään muutosta.

Vanish Oxi Action jauhetta testasin yhdessä Vanish Oxi Action esikäsittelysuihkeen kanssa ja yllätyin positiivisesti. Testasin tuotteita nimittäin J:n työtakkiin, jossa oli töissä siihen tullutta konerasvaa ym. hankalasti poistettavaa likaa. Odotukseni eivät olleet turhan korkealla, mutta konerasvahan lähti kuin lähtikin takista. Ihan pienen pieni läikkä jäi takin hihaan, mutta sitäkään ei huomaa jos ei oikein siristele silmiänsä. Hyvin siis toimivat yhdessä.

Vanish Oxi Action matto & tekstiilisuihketta testasin sohvaamme. Sohvassa kun on Eemilin jäljiltä jos jonkinlaista tahraa. Kaikkea siis löytyy aina vellistä pillimehuun ja todella toivoin, että sohva olisi lähtenyt edes hiukan puhtaammaksi. Pienimmät tahrat kyllä lähtivät, mutta esimerkiksi vellitahra jäi aivan samannäköisenä sohvaan kuin oli siinä aluksi ollutkin. Lisäksi kyseisen tuotteen haju oli niin hirveä, että oksennus meinasi tulla kirjaimellisesti ja sohvalla ei voinut enää koko loppupäivänä istua kyseisen vahvan hajun vuoksi. Ilman tuota ylitsepääsemätöntä vahvaa hajua tuotetta voisi käyttääkin sohvan pienimpien tahrojen poistoon, mutta koska haju tosiaan kävi nenään ja esti sohvalla istumisen, niin taitaa kyseinen tuote jäädä jatkossa kaupan hyllylle. Etsin sitten jatkossa hiukan vähemmän haisevan tuotteen jolla puhdistan tekstiilit sohvista yms.

Tässä siis lyhyet arviot oman rehellisen mielipiteeni mukaan, nyt painelen nukkumaan. Ajattelin vaan tulla jakamaan nämä arviot teidän lukijoiden kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)