torstai 1. syyskuuta 2011

Syntymäpäivät.

Hiphei ja hellät tunteet ja silleen. Tänään on siis omat synttärini ja täytän 22v ja ihan samalta tuntuu kuin eilenkin, paitsi että on väsy ja hiukan paha olo tuon väsymyksen vuoksi. Eemil siis oli toissapäivänä vähän päälle 39 asteen kuumeessa ja kuume laski vasta eilen, joten ei ole pahemmin tullut nukuttua kun pikkumies on heräillyt 30min välein kurjaan oloonsa... Onneksi kuume kumminkin laski ja viime yönä Eemil heräsi vain kerran kunnolla, joten sain edes vähän nukuttua univelkojani pois.

Mutta siis varsinaiseen asiaan, eli tiistaisiin neuvolakuulumisiin. Tiistaina oli neuvolassa viikkoja kasassa 26+2 ja painoakin oli tullut neljässä viikossa lisää vain 1,2kg, eli 290g viikko eli voin olla hyvinkin iloinen tuosta painonnoususta kun nyt vasta tullut lähtöpainoon 600g lisää... Muuten oli kaikki erinomaisesti neuvolassa, turvotusta oli vähän, verenpaine oli 92/62, sf-mitta oli 26 ja vauvan syke oli 140. Hemoglobiinia ei edes otettu kun se on ollut aina niin korkea ja Eemiliäkin odottaessa hemppa laski minimillään 119. Viime neuvolassakin hemoglobiini oli 136, eli ei siis mitenkään kovin alhainen. Kysyin noista kivuliaista harkkasupistuksistakin ja pitää kuulemma yrittää levätä mahdollisimman paljon, mutta eipä siitä lepäämisestä mitään tule tuon pikkuterroristin kanssa... Ja lisäohjeeksi tuli, että jos harkkasupistuksia alkaa tulemaan enemmän ja kipeimpinä niin pitää varata uusi aika neuvolaan tarkistamaan kohdunsuun tilanne. Toivotaan nyt kumminkin, ettei ainakaan 10 viikkoon tapahtuisi minkäänlaista muutosta kohdunsuulla ja vauveli pysyisi kiltisti sisällä ainakin viikkoon 36 saakka.

No mutta asiasta toiseen, olen alkanut pikkuhiljaa miettimään sisarusrattaiden ostoa ja olen tosiaankin kahden vaiheilla, että ostetaanko sellaiset missä lapset istuvat peräkkäin / allekkain vai sellaiset jossa lapset ovat vierekkäin? Molemmissa kun tuntuu olevan omat hyvät puolensa ja molemmista malleista olen löytänyt juuri minua miellyttävät rattaat, joten se nyt ei helpota päätöstä yhtään... Olisiko jollakin teistä kokemusta sisarusrattaista ja osaisitte neuvoa?

No, eipä tässä kai muuta, voisin painella lepäämään kun Eemil on hoidossa ja masukuvaa yritän saada aikaiseksi mahdollisimman pian, kunhan jaksan ja muistan sen ottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)