tiistai 4. maaliskuuta 2014

Blogihiljaisuudesta.

Pahoittelut, että blogini on jäänyt täysin hiljaiseksi ja hieman itseänikin ärsyttää kun en ole kerennyt kuulumisia kirjoittamaan ylös, jotta voisin niitä myöhemmin muistella täältä. Hiljaisuus on siis johtunut siitä, että olen tehnyt töitä ihan megapaljon nyt lähiaikoina ja "vapaa-ajan" olen pyhittänyt lapsille, sekä talouden hoitamiseen. En siis suoraan sanottuna ole jaksanut suoda ajatustakaan edes seuraamieni blogien lukemiselle. Työtahtiin ei näillä näkymin ole mitään hurjaa helpotusta luvassakaan ja toisaalta se ei haittakaan, sillä ylimääräistä rahaa ei todellakaan ole ikinä ja nyt kun homma toimii toistaiseksi niin että pojat ovat kotona töideni ajan, niin aion tehdä töitä mahdollisimman paljon.

Tämän hiljaisuuden aikana meillä on ollut Eemilin 4v ja Niilon 8kk neuvolatkin. Tai no, ainoastaan ne terveydenhoitajaosiot, sillä Eemilin neuvolalääkärin unohdin kokonaan viime torstaina ja tänään nukuimme pommiin Niilon neuvolalääkäristä. Oho, ei taida olla aamuheräämiset ihan meitä varten... Josko yrittäisin kumminkin varata uutta aikaa, jotta päästään sinne lääkärintarkastukseenkin.
Hiljaisuuden aikana olemme myös kerenneet sairastamaan, ihan koko perhe siis. Itse jouduin jopa jäämään yhdeksi päiväksi sairaslomalla ja hitto tuntui kamalalta saikuttaa kun tiesi, että kauppa joutui lähes pulaan työntekijäpulan ja minun saikkuni vuoksi...

Eemilin neuvolassa kaikki oli kumminkin hyvin, poika oli hieman yli 17kg painava ja hieman yli 104cm pitkä. Vähän sanomista tuli Eemilin saksienpito-otteesta, sekä kynäotteesta, eli niitä pitäisi kuulemma harjoitella kotona. Rokotustenkin ottaminen meni yllättävän kivuttomasti, vaikka poika valittelikin rokotuskättä koko illan, eikä halunnut seuraavaan viikkoon ottaa laastariaan pois kädestä. Luojan kiitos laastari tippui sitten lopulta ahkeran suihkussa käynnin tuloksena.

Niilollakin oli kaikki neuvolassa aivan erinomaisesti. Poitsu oli hieman yli 74cm pitkä ja vajaa 10kg painava. Hyvin minimiehemmekin siis kasvaa. Kehitys on täysin iänmukaista ja jälleen saimme kehoituksen lopettaa imettäminen kokonaan kun imetys on nytkin enää vain yöpainotteista. Jotenkin ei vain raaskisi lopettaa imetystä vielä kokonaan ja onneksi saimmekin edes jonkinlaiset ohjeet siihen, jos jatkan imetystä vielä yli 10kk ikään saakka kun aletaan pikkuhiljaa siirtyä normaaliin maitoon. Tätä menoa imetän Niiloa niin pitkään kunnes poika itse kieltäytyy tissistä, vaikka nykyisten rintaraivareiden perusteella ei siihen enää kovinkaan pitkään mene...

Olemme myös kerenneet blogihiljaisuuden aikana leikkauttamaan vanhemman kissamme Riepun. Seuraavaksi onkin sitten Rähinän vuoro päästä eläinlääkärin leikkausveitsen alle, mieluiten mahdollisimman pian jotteivat kollimaiset tavat pääse jäämään. Olin kyllä äärimmäisen positiivisesti yllättynyt Länsi-Vantaan Eläinlääkärin toimintaan, sillä olin etukäteen kuullut että kissa saadaan melkein kaikkialla nukutettuna mukaan ja että kissa heräilisi kotona. Näin ei kumminkaan tehty tuolla missä kävimme, vaan kissa heräili kaikessa rauhassa eläinlääkärin heräämössä josta J sen sitten haki, koska itse jouduin lähtemään töihin ennen Riepun heräämistä.

Asuntomme huonejärjestyskin on kerennyt hieman muuttumaan, sillä Eemil muutti minun ja J:n huoneeseen ja me vanhemmat muutimme Eemilin jättihuoneeseen. Tämä huoneiden vaihtaminen johtui siitä, ettei Eemil uhkailuista huolimatta siivonnut omaa huonettaan ja onneksi pienempi huone on pysynyt huomattavasti paremmin siistinä kuin vanha iso huone... Itse olen myös äärimmäisen rakastunut uuteen isompaan huoneeseemme, jonne Niilonkin tavarat mahtuvat ongelmitta.

Josko tämä blogihiljaisuus tästä pikkuhiljaa helpottaisi kunhan opin hieman jakamaan aikaa kodille, lapsille, töille ja kaikelle muulle, toivottavasti te lukijat jaksatte kumminkin roikkua mukana hiljaisemmista kausista huolimatta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)