sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Eemil 2v

Tänään 06.40 tuli 2-vuotta täyteen siitä kun ensimäisen kerran tapasin pienen suuren pojan Eemilin. Synttärijuhlia juhlittiin kylläkin jo eilen, samaan aikaan Kääpiön ristiäisten kanssa. Ja Kääpiöstä tuli siis loppujen lopuksi Veeti Oliver, eli tuttujen kesken vain Veeti. Kuvia en valitettavasti juhlista saanut kun en kameraa muistanut ladata ja akku oli aivan tyhjä. Nyt kyllä harmittaa enemmän kuin tarpeeksi ettei kuvia tilaisuudesta saatu. Vieraita ei ollut paljoa ja juhlat oli juhlittu vajaassa kolmessa tunnissa, mutta silti tuntui aivan kauhealta tuo juhlien järjestäminen. Johtuu varmaan siitä, että kakkupohjia tehtiin edellisenä yönä klo 00.30 saakka...
Lahjoja ei tullut paljoa, mutta eipä ne niitä pyydettykään, saatika pahemmin toivottu. Pojilla kun on jo kaikkea mitä minimiehet voivat toivoa ja turhaa krääsää ei niinkään haluta kerätä.

Unohdin tosiaan kokonaan tulla silloin aikaisemmin tällä viikolla tulla kertomaan neuvolakuulumiset, mutta Veeti oli siis neuvolassa jo huimat 61cm pitkä ja 5715g painava. Kasvaa siis todella hyvin. Pituus menee tällä hetkellä +10 käyrällä ja paino menee -2 käyrällä, mutta ei tuo kuulemma ole millään tavalla vakavaa vielä noin nuorella ja painokin tasoittuu ajan myötä... Muuten kaikki oli hyvin. Totaallisena yllätyksenä tuli vain se, ettei vauvan ihoa suositella enää öljyttäväksi, toisin kuin Eemilin aikana. Automaattisesti kun olin Veetin ihoa öljynnyt kun siinä on vähän karstaa... Mielummin pitää kuulemma käyttää normaalia rasvaa, koska vauvaöljy tukkii ihohuokoset. Hassua vain miten nuo suosituksetkin muuttuvat joka vuosi.
Huomenna pitäisi olla Eemilin 2-vuotis neuvola, mutta olen itse sen verran flunssainen, että taidan perua vuoron, jotten koko neuvolaa mene tartuttamaan.

Tänään käytiin muuten Eemilin synttäreita viettämässä J:n ja Eemilin kanssa HopLopissa Vantaanportissa. Tämä oli siis ns. synttärilahja pikkumiehelle minulta ja J:ltä, jotta poika saa hiukan enemmän omaa huomiota välillä ja ettei vauva vie kaikkea huomiota Eemililtä. Oma äitini oli Veetin kanssa tämän parituntisen ja vauva olikin vain nukkunut koko ajan. Varsinaiseksi lahjaksi Eemil sai meiltä Cars autoradan, mutta saapa nähdä että leikkiikö vanhemmat sillä enemmän kuin Eemil ;)

Nyt Veeti taas haluaa ruokaa, joten jatketaan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)