tiistai 16. helmikuuta 2016

Muutoksen tuulia kotiäitiydessä.


On ollut hieman hiljaista taas, mutta se johtuu siitä että olen käynyt työhaastatteluissa, järjestänyt lastenhoitoa ja suunnitellut hieman tulevaisuutta. Kirjoitinkin jo viime vuoden puolella, että haen töitä ja meinaan palata työelämään kunhan työpaikka löytyy ja nyt se työpaikka on vihdoin löytynyt!

Alkuun sain paikan puhelinmyyntifirmasta, jossa olisin aloittanut nyt tulevana maanantaina ja olisinkin aloittanut ellen olisi löytänyt toista työpaikkaa. Kerroin nimittäin kaverilleni saaneeni paikan puhelinmyyntifirmasta ja hieman juteltiin mahdollisesta huonosta tai jopa olemattomasta palkasta jonka seurauksena kaverini sitten kertoi, että heillä on lähes jatkuva rekrytointi päällä.
Laitoinkin siis hakemuksen kyseiseen firmaan ja jo seuraavana päivänä sain pyynnön tulla haastatteluun. (Nyt pakko täsmentää, että kaverini ei siis suositellut minua, ainoastaan kertoi hieman minusta, eli varsinaisesti paikka ei ole kaverisuhteilla saatu.)
Haastattelussa kävin viime viikon perjantaina ja nyt tulevana perjantaina olisi ensimäinen keikka. Minusta tuli siis henkilökohtainen avustaja keikkalaiseksi.

Yritetään J:n kanssa sumplia työvuorot mahdollisimman hyvin limittäin, jotta voidaan molemat tehdä töitä ja silloin kun työvuoromme menevät päällekäin, tulee Leevin kummitäti paimentamaan lapsia. Kiitos siis siitä jo etukäteen ja toivottavasti kummitäti ei menetä hermojaan laumamme kanssa...

Hieman kieltämättä jännittää töiden alku, mutta uskon että kaikki menee hyvin. Tämän enempää en kumminkaan töistä tule blogissani kertomaan vaitiolovelvollisuuden vuoksi, mutta hieman työt saattavat ainakin alkuun vaikuttaa blogin aktiivisuuteen. Pyrin kumminkin päivittämään blogia mahdollisimman usein.

Niin ja ensi viikolla olisi jo Leevin 8kk neuvola, tai oikeastaan vain terveydenhoitaja. Neuvolalääkärille aika on vasta 14.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)