maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikakuulumiset.


Joulukuu tuli niin huomaamattomasti ja nopesti, että vasta tänään tajusin bloginkin jääneen todella vähälle huomiolle. Ihan suoraan sanottuna aikani on mennyt joulusiivouksiin (pakko tehdä useammassa osassa jotta kerkeää siivota poikien räjäyttämät huoneet aina uudelleen), jouluostoksiin, lauantaina vietettiin Veetin synttäreitä ja siinä sivussa on pitänyt hoitaa vielä ne kaikki joka päiväiset kotityöt, sekä lapset ja sosiaalistakin elämää on täytynyt ylläpitää jossain välissä... Tämä kaikki häsellys ja joulustressi onkin imenyt voimani aika totaallisesti ja tekisi mieli vain nukkua koko ajan sen ajan mitä en tee jotakin ja näin ollen blogi on ollut aika matalalla prioriteettilistassa, tarkoitus on kumminkin jälleen aktivoitua kunhan saadaan tuo jouluaatto pois alta ja päästään palamaan normaalirutiineihin.


Mitäs kaikkea me sitten ollaan tehty blogihiljaisuuden aikana? Muunmuassa Veetin synttärit olivat tosissaan lauantaina ja hyvin ne menivät, vaikka itse stressasinkin etukäteen ihan mielettömästi (niinkuin ne synttärit ovat aina menneetkin hyvin, eli turhaa stressaan...). Kuvia en kumminkaan kerennyt napsimaan synttäreiltä kun häsläsin koko ajan jotain ja vieraitakin piti viihdyttää. Lahjaksi Veeti sai palapelin, Duploja, leikkiauton, Afrikan Tähti-pelin (osat katosivat jo suurimmilta osin....), jotain pikkufiguureja (oiskohan ollut roskishemmoja jos oikein muistan), nuken tavaroineen ja synttärilahjaksi saamansa rahat Veeti sijoitti rumpuihin.
Kaikkein paras lahja oli ihan selkeästi nukke jota nyt kannetaan mukaan vessaan, joka pitää peitellä ja jonka vaippaa täytyy vaihtaa. Tämän lisäksi nukkea syötetään ja nukutetaan ahkerasti, nukke pääsi jopa vaunujakin kokeilemaan Veetin avustamana. On muuten hellyyttävä näky kun poika hoitaa omaa "vauvaansa" ja toivotaan että nukkeen ei kyllästytä ihan heti, oma hermoni nimittäin lepää enemmän kun Veeti on nukkeleikkien parissa kuin rumpuja paukuttamassa.
Synttäreiden lisäksi ollaan katsottu linnanjuhlia, joita pojat eivät vielä ihan ymmärtäneet, ollaan leivottu pipareita sekä joulutorttuja, käyty heittelemässä lumipalloja, kuunneltu musiikkia ja tanssittu ja vietetty rauhallista aikaa kotona, sekä vähän vähemmän rauhallista aikaa ulkoillessa.


Pian onkin jo jouluaatto, eli joulustressi ja väsymys jatkuu vielä ainakin parisen viikkoa, mutta sitten lupaan taas skarpata blogin kanssa ja kertoa paremmin kuulumiset. Yritän myös tässä jossain välissä päästä muutenkin kirjoittamaan, mutta sitä en pysty lupaamaan ja toisaalta kivempi kirjoittaa silloin kun on edes hieman aikaa, eikä vain kiireessä raapustaa paria riviä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)