maanantai 5. joulukuuta 2016

Veetin 5-vuotis syntymäpäivät


Taas oli se aika vuodesta kun oli aika juhlia Veetin syntymäpäiviä ja tällä kertaa juhlimme pojan 5-vuotis syntymäpäiviä. Olen ihan super surkea järjestämään mitään juhlia ja tälläkin kertaa stressasin ihan kohtuuttoman paljon juhlien järjestämisestä vaikka olimme kutsuneet paikalle ihan vain lähisuvun sekä kummit. Kavereita Veeti ei kuulemma vielä halunnut kutsua ja itsehän huokaisin helpotuksesta tämän kuullessani, säästytään siis vielä ainakin hetki kaverisyntymäpäivien järjestämisestä (kunnes Eemil täyttää 7-vuotta helmikuussa..).

Tällä kertaa hoidettiin syntymäpäiväjärjestelyt helpoimman kautta ja onneksi pikkuveljeni avovaimo suostui käyttämään minut kaupassa autolla hakemassa juhlatarvikkeet. Jo pelkästään tarjottavien päättäminen meinasi mennä jahkaamiseksi joten oli ihan hyvä juttu että joku oli potkimassa minua eteenpäin ja auttamassa valintojen teossa. Lopulta tulimme ajan puutteen vuoksi päätökseen, että ostan pakasteesta valmiit kakut tällä kertaa sillä aika ei vain olisi riittänyt leipomiseen mitenkään (eikä minun leipomistaidoilla kauhean hyvän näköistä tarjottavaa olisikaan saatu aikaiseksi). Veeti oli aiemmin jo toivonut kimaltavaa kilpikonna kakkua ja koska varsinkaan tämä ei olisi minun taitojeni puitteissa onnistunut, pelasti Pinterest minut ideoineen.


Tällä kertaa juhlissa siis tarjottiin: porkkanakakkua, kermakakkua, valkosipuli- ja yrttipatonkia, popcorneja, kahtia erilaisia keksejä, kahvia ja limua. Porkkanakakun päälle tein kilpikonnat puolikkaasta kuoritusta kiiwistä, jalkoina oli mustaherukat ja päänä oli vadelmat. Eihän nuo nyt mestari taidonnäytteitä olleet mutta pääasia oli että Veetille kelpasi ja poika itse oli todella innoissaan kilpikonnakakustaan. Tarjottavaa oli tällä kertaa juuri sopivasti eli tällä kerralla ei tarjottavan kanssa tullut liioiteltua ja syötävää jäi jäljelle hyvin vähän. Alan siis ilmeisesti vähitellen oppimaan sopivan määrän tarjottavaa niin ettei tarvitse vielä viikonkin päästä miettiä että joko olisi aika heittää loput roskiin..?

Lahjoiksi Veeti sai parit housut, Legoja, maalaustarvikkeet, Oppi&Ilo-sarjan tuotteita ja piirrustustarvikkeita. Kaikki lahjat olivatkin todella mieleisiä ja huomasi että vieraat olivat osanneet hankkia pojalle mieleiset lahjat. Itsekin olin tyytyväinen kun kolme isointa poikaa istuivat vieraiden lähdettyä hiljaa pöydän ääressä maalaamassa vesiväreillä. Kerrankin ei tarvinnut siis kuunnella kauheata tappelua koko iltaa vaan maalaaminen onnistui sulassa sovussa.

Seuraavat juhlat olisivatkin sitten helmikuussa ja kesällä olisikin useammat juhlat edessä kun on kahden pojan syntymäpäivät sekä ristiäiset edessä. Parempi siis aloittaa jo Eemilin juhlien suunnitteleminen ettei mene stressaamiseksi koko homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)